Hugo Flodin femma på Junior-SM

Skellefteå squashklubbs junior Hugo Flodin spelade Junior-SM i Linköping i helgen. Hugo var seedad 3-4 i PU17-klassen och hade chansen på medalj. Konkurrensen var dock stenhård och Hugo som nyss klivit upp i Pu 17 klassen fick en tuff kvartsfinal där han förlorade mot Linköpings Valdermar Backe med 1-3 i game. Han vann sen sina placeringsmatcher och slutade på en klart godkänd 5:e plats.

Hugo har ytterligare ett år kvar i Pu 17, han blev den högst placerade 15 åringen i...

Hugo flodin har chansen på Junior-SM

Skellefteå squashklubbs junior Hugo Flodin spelar Junior-SM i Linköping i helgen. Hugo är seedad 3-4 i klassen och har chansen på medalj. Konkurrensen är dock stenhård och Hugo har nyss klivit upp i Pu 17 klassen. Hugo har ytterligare ett år kvar i Pu 17.